SourceSomatics

yogasource us
yacep8

Joogaopettajakoulutus Kristiinankaupungissa
linebreaker
studentflower4

SourceSomatics aloittaa syyskuussa 2018 ensimmäisen viiden viikonlopun somaattisen ryhmän!

Ryhmä on tarkoitettu kehollisuudesta kiinnostuneille ja jo pidempään jotakin liikettä ja läsnäoloa tutkineelle, tehneelle.

Koulutus on yhteistyössä YogaSourcen kanssa, ja joogaopettajat voivat saada tämän virallisena (CE) jatkokoulutuksena.
yacep10
Päivämäärät:

22.9. – 23.9.2018
15.12. – 16.12.2018
26.1. – 27.1.2019
9.3. – 10.3.2019
18.5. – 19.5.2019

Pääohjaaja: Marjo Wuorisalo, Joogakouluttaja, Somaattinen valmentaja; tanssija ja ennen kaikkea rakkauden eläjä oman sisäisen luonnon ohjaamana.

linebreaker

Mukaan tuleminen ei edellytä joogataustaa; taustasi voi olla budolajeissa, tanssissa tai jossakin muussa kehollisessa meditaatiolajissa.

TARVITSET:

Kehotietoisuutta ja kiinnostusta ja kykya antautua kehon sisäiseen tietoisuuteen; kyky olla läsnä, hiljaa, kuunnella, avautua elämälle ilman tarvetta älyllistää sekä kiinnostus ryhmässä olemiseen ja paritöihin on oleellinen vaatimus ryhmään mukaan pääsemiselle.Yksinkertaisuudessa avutuu elämän pulssi ja yksilöllinen rytmi; kehon sisäinen ja ulkoinen kommunikaatio löytyvät alkuvoimaisen luonnollisesta ja universaalista värähtelystä.

MENETELMÄNÄ LÄSNÄOLO JA RAKKAUS

Tärkein menetelmä on läsnäolo ja rakkaus.

Tätä edistämme erilaisilla kehollisilla äänen, hengityksen ja liikkeen kommunikaatioilla. Tutustumme tietoisuutemme avulla solutason viisauteen, ja siihen jakautumattoman solun tietoon mikä voi uusia elämämme ja olemuksemme puhdistaen sukuhistorian rasitteet.

KOMMUNIKAATIO

Tässä paikassa on syvä kuuleminen ja kohtaaminen sekä ihmisellä itsensä kanssa että ympäristön, muiden ihmisten, eläinten ja koko ympäröivän elämän kanssa.

JOOGA SOURCESOMATICS RYHMÄSSÄ

Joogan menetelmistä käytämme erityisesti Yoga Nidraa apunamme. Sovellamme myös löytämäämme liikkeen ja hengityksen impulssia, alkuperää ja virtaa joogan asanoiden avulla toimintaan. Näin asana saa uudenlaisen elämän; ja elämä uudenlaisen asanan. Tuomme tiedostamattoman tietoiseksi liikkeeksi, muodoksi ja suunnaksi joogan asanoiden avulla. Kukin luo oman liikkeen ja suunnan omien tarpeidensa ja edellytystensä mukaisesti.

LÄSNÄOLON PRANAYAMA

Tietoinen hengittäminen tapahtuu solutason viisaudessa: ilman yritystä, ilman tekniikkaa. Tämä on pranayamaa, mikä avautuu sisimmästämme; sitä tiedostamme ja kuuntelemme jollon henki herää eloon.

ELEMENTTIT
Elämän elementit ovat tärkeänä osana mukana: jokainen oppii tunnistamaan elementtien rytmin, luonteen ja ilmenemisen omassa kehossaan tuntemuksena ja ilmaisuna; muotona, liikkeenä ja hengityksenä. Herkistymme omalle luonnollemme.

ILO

Nauru on elämän toroidi; se avaa energiamme virran ja puhdistaa olemuksemme. Ilo on myös hiljaisuus; hymy, läsnäolo. Ilo on kiitollisuus siitä mikä on; siinä mikä on. Ilo on kunnia ja kunnioitus; tila missä saa olla ja tapahtua, koska ilo on elämänvoima.

ALKURYHMÄ

Ensimmäinen viiden viikonlopun SourceSomatics ryhmä laskeutuu omaan läsnäoloon: Läsnäolon kenttä omassa tilassa; läsnäolon kenttä yhdessä, ja rakkauden parantava voima luovat pohjan ensimmäisen ryhmän kokoontumisille. Otamme osaksi tutkimusmatkaa kehollisen embryologian minkä lähestymistapa tulee Body Mind Ceneringistä. Avaamme kehon sisällä tilan ennen epätasapainojen syntyä; näin voi tapahtua uudelleen luominen, uudelleen syntyminen mikä on jatkuvan muutoksen tila.

Yhdessä luova tietoisuus (Co creative consciousness) – rakkaus kaiken pohjalla

Tältä pohjalta luomme yhdessä somaattisen, ajattelun tuolla puolen tapahtuvan luomisen, uudistumisen ja jakamisen tilan.

Otamme osaksi tutkimusmatkaa kehollisen embryologian:
Hedelmöitymme, ja alamme aistimaan ja luomaan itseämme jakautumattomuuden tilassa, omassa rytmissämme uudestaan: tarkkaa ohjelmaa ei tule etukäteen, jotta luomme oman luomuksemme ilman tarkkaa ennalta määriteltyä tavoitetta.

• Antautuminen on avain
• Rakkaus on lähde
• Luominen on tapahtuma
• Intuitio on tieto
• Uusiutuminen on luomisen väistämätön jatkuvasti muuntuva elämä

SourceSomatics luo oman lähestymistapansa, omat menetelmänsä

VAIKUTTEITA:
Rakkauden elämä; elämän rakkaus; luonto; BodyMindCentering; Continuum movement; autenttinen liike; jooga; vapaa tanssi ja liike; luova liike; movement medicine; David Oschman faskiatiede; kosketuksen taide; energiatyöskentely; elämän pyhyys.

Tiedustelut: marjo(at)yogasource.fi