SourceSomatics

yogasource us
yacep8

Joogaopettajakoulutus Kristiinankaupungissa

WOMAN EMBODIED

NELJÄN PÄIVÄN RETRIITTI

 • Aika: To – Su 25.7. – 28.7.2019
 • Paikka: Kristiinankaupunki, Sibeliuksenkatu 12 kartta
 • Työpajan hinta: 375€ sis.Alv
  linebreaker

   


  RETRIITIN KUVAUS:

  Naiseuden lähteellä hiljaisuutta ja luonnonvoimaa; vapaata liikettä ja intuition elämää! Tämä kesäretriitti on yllätys – myös järjestäjälleen ♥ Intuitiivinen elämäntapa ja puhtaasti omasta elämän
  lähteestä eläminen herätti naisille tarkoitetun retriitin jo tälle kesälle!

  Woman Embodied tarkoittaa sitä, että nainen kehollistaa, tuo kehoonsa tietoisesti oman voimallisen henkensä ja elää sen mukaan. Tässä retriitissä seuraavien teemojen avulla:

  • Magnetismin ja resonaation voima
  • Kehollinen kommunikaatio
  • Yksinkertaisuus
  • Kompromissiton elämä
  • Intuitiivinen eläminen
  • Shakti eli naisen ytimen suora ja voimallinen luova voima
  • Uskomisesta tietämiseen; epäilystä toteuttamiseen
  • Hiljaisuus, luonto, rakkaus
  • Yhdessä olemisen ja luomisen voima, mitä ei voi suunnitella etukäteen.


  MITÄ JA MIKSI:

  Nyt on naisen aika herätä sisäisiin ihmeisiinsä ja tuoda ne esille arkipäivään. Todellinen järki voi näyttää joskus muista järjettömältä, ja maanläheisyys onkin valoon juurtumista.

  Tämä retriitti on niille, jotka ovat jo tutustuneet itseensä ja haluavat luoda lisää hyvää elämässään. Meditoimme istuen ja liikkuen; annamme sisältä kumpuavan äänemme puhua, liikkua ja soida; luonto saa opastaa todellisen luontomme voimistumista; istumme tulen ympärillä ja annamme kaikkien elementtien puhua. Elämme oman tarinamme; luomme yhdessä voimallista elämää!


  OHJAAJA:

  Olen retriitin ohjaaja Marjo; minulla on 32 vuoden kokemus sisäiselle totuudelle ja rakkauden voimalle antautumisesta ja sen mukaan elämisestä. Minulla on 22 vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta eli turvallisen tilan avaamisesta, missä jokainen saa olla oma itsensä ja avautua oman elämänsä äärellä yhteisessä voiman ja rakkauden kentässä. Tuon erilaisia meditaation, kehotietoisuuden ja luonnonvoimien kohtaamisen menetelmiä retriittiin.

  Tila minkä yhdessä luomme on pyhä, ja sinne on tervetullutta ainoastaan suora, rehellinen ja rakkaudellinen läsnäolo sekä kommunikaatio.


  PAIKKA:

  Retriitti tapahtuu Kristiinankapungin lähellä olevissa luontopaikoissa, joogatalossamme sekä mökkimme tulisijalla ja verannalla. Kurssi on tarkoitettu niille naisille, jotka juuri nyt haluavat hehkua itseään, olla yhdessä juuri siinä mikä on tässä hetkessä suoraan ja rehellisesti; niille, jotka ovat saaneet tarpeekseen muusta kuin elämän suorasta kohtaamisesta; niille naisille, jotka ovat valmiita rohkeaan elämään omassa voimassa intuition johdattamana yhdessä muiden kanssa ja yksin.


  MAJOITTUMINEN JA RUOKAILU:

  Majoittuminen voi olla yksinkertaista ja hyvin edullista tai enemmän luksusta sisältävää, kalliimpaa. Ruuat laitamme yhdessä syöden välillä metsässä, välillä meren rannassa – toisinaan pöydän ääressä. 

  Retriitin hinta ilman majoitusta ja ruokailuja: 375€ (sis.24%Alv)


  ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

  Ilmoittautuminen mukaan 17.6.2019 mennessä.
  Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan: marjo(at)yogasource.fi

  TERVETULOA MUKAAN