Joogaopettajakoulutus Ryt 500 (Ryt 200 & Ryt 300) – esittely

YogaSource joogaohjaajakoulutus headline5
linebreaker
YogaSource joogaohjaajakoulutus marjo wuorisalo

YOGASOURCE syntyi vuonna 2010 ohjaamaan ihmisiä oman elämän ytimeen, elämän lähteelle ja luovuuden alkuun; sinne missä on hiljaisuusja missä rakkaus on aina läsnä.

Joogan ytimessä kaikki on aina nyt, ja sinne on kaikilla omannäköinen tie 🙂

OMAN ELÄMÄN LÄHDE

Jooga on loistava tapa rauhoittua maailman metelistä ja palata oman elämän lähteelle. YogaSource jooga on asanoita, hengitystä, hiljaisuutta, energiaa ja hyvää oloa.

Yhdistämme kaikkea, mikä auttaa ihmistä olemaan oma itsensä ja voimaan luonnollisesti hyvin.

PARAS OHJAAJA ON JOKAINEN ITSE ITSELLEEN

Mutta kuinka löydät tuon parhaan ohjaajan itsestäsi? Tähän kysymykseen autamme sinua vastaamaan joogaopettajakoulutuksissa, kursseilla, retriiteissä ja yksityisohjauksessa. Jooga on matka sisälle minuun, monin eri keinoin. Se on käytännöllistä ja se on kaikille.

MEIDÄN AINOA USKOMUKSEMME

Sinä tiedät, sinä löydät, sinä osaat. Elämä on nyt ja sitä ei tarvitse edes uskoa, sen voi haistaa, maistaa, nähdä kuulla ja tuntea.

RAKASTAMME HYVÄÄ OLOA JA ELÄMÄÄ

Joka kumpuaa sisältäpäin ja on harmoniassa luonnon kanssa. Kukaan ei voi katsoa elämää sinun silmilläsi, ja tuoda maailmaan sinun taitojasi siksi tuemme sinua elämään sitä mitä olet, ei sitä mitä sinua on opetettu olemaan.

SUUNNATON SUUNTAUKSEMME

Terapeuttinen jooga on tärkeä osa fyysistä lähestymistapaamme, sillä kyky lukea omaa kehoa on paras työkalu fyysiseen hyvinvointiin. Me tarjoamme joogaa, joka on turvallista, toimivaa ja josta tulee hyvä olo. Ohjaamme myös löytämään tien siihen yhteyteen, missä me kaikki olemme yksi ja sama elämä.

Se on sisälläsi, ja sieltä luot omaa elämääsi joka hetki. Olemme saaneet vaikutteita lukuisista joogan suuntauksista, mutta meillä jokainen saa luoda oman suuntauksensa omalla matollaan.

RYT 500 (RYT 200 & RYT 300) JOOGAOHJAAJAKOULUTUS

On paras antimme: se on korkeatasoinen ja ammattitaidon antava kaksivuotinen joogaopettajakoulutus niille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle oman elämän ja kehon lähteelle…ja jakaa kokemusta, tietoa ja taitoa eteenpäin muillekin.

Tervetuloa joogamaan!

YogaSource joogaohjaajakoulutus signature marjo wuorisalo