NAISET, VALOTTARET RETRIITTI LABBNÄS 2024

divider251

linebreaker
* Yksityisyys ja tietosuojakäytäntö : Kaikki antamasi tieto on luottamuksellista ja sitä käytetään vain ja ainoastaan tarjoamaan meille kurssia varten tarvitsemaamme taustatietoa sinusta. Emme jaa mitään tietojasi minkään kolmannen osapuolen kanssa. Lähiomaisen tiedot tarvitsemme ainoastaan mahdollisia hätätapauksia varten.

Koko sivuston tietosuoja käytäntö koskee laajempaa materiaalia kuin mitä kyseinen kurssi kerää. Lue lisää yksityisyys- ja tietosuojakäytäntömme.
linebreaker

Ilmoittautumislomake
Sending

 

linebreaker
NAISET JA VALOTTARET KESÄRETRIITTIIN EHDOT JA EDELLYTYKSET

Retriittien järjestämiseen liittyvän matkanjärjestämiseen liittyvän lain mukaisesti tarvitsemme sinulta hyväksynnän seuraaviin ehtoihin.

Ilmoittaudut tällä lomakkeella YogaSource retriitin ohjelmaan. Majoittuminen täysihoidolla tapahtuu Labbnäs Semesterhemin ehtojen mukaisesti, ja saat majoittumiseen ilmoittautumisesta erillisen sähköpostin ohjelmaan ilmoittauduttuasi.

 • AIKA: 26. – 29.7.2024
 • PAIKKA: Labbnäsin lomakoti Kemiönsaari
 • RETRIITIN OHJELMAN HINTA, (sauna joka ilta):
  350 €+Alv24% (434 €)
 • Majoitus täysihoidolla hinta:
 • 300 euro/hlö kahden-kolmen hengen huoneessa.
 • 360 euro/hlö yhden hengen huoneessa (rajoitettu määrä)
 • KOKONAISHINTA: 734,00 € / 794,00 €
 • OHJAAJAT: Marjo Wuorisalo ja Michael Cramm
 • LISÄTIETOJA: marjo(at)yogasource.fi

Myydessämme YogaSource Valon ja Rakkauden kesäretriittiä, ja ohjaamalla asiakkaat Labbnäs Semesterhem majoituspalveluiden käyttäjiksi, toimimme matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (/2017) 4 §:ssä tarkoitetun yhdistetyn matkajärjestelyn syntymistä edesauttavana elinkeinonharjoittajana. YogaSource ei ole vastuussa Labbnäs Semesterhem majoituspalvelun asianmukaisesta suorittamisesta.

YogaSource kesäretriitIn ennakkomaksu sisältyy retriitin hintaan: retriitti tai mahdollinen peruutusmaksu laskutetaan retriitin alettua.. Lue tarkkaan maksuehdot. Majoituspalvelu maksetaan suoraan Labbnäs Lomakodille, mistä ohjeet saat ilmoittauduttuasi tällä lomakkeella retriitin ohjelmaan.

YogaSource kesäretriitin ohjelman maksu- ja peruutusehdot:

Virallinen peruuttaminen tapahtuu aina vain sähköpostitse: marjo@yogasource.fi. Mikään muu viesti tai ilmoitusväylä ei ole virallinen peruutus kuten esimerkiksi puhelu, tekstiviesti, whatsapp, sosiaalinen media yms.

Retriitin ohjelman hinta on 434€ (350€+Alv24%).

Lasku lähetetään retriitin alkaessa.

Jos peruutus tehdään viimeistään 1.6.2024, laskutamme 80€ käsittely- ja toimistokuluja.
Jos peruutus tehdään viimeistään 18.7.2024 laskutamme 50% retriitin ohjelman hinnasta.
19.7.2024 alkaen perimme koko retriitin ohjelman hinnan.

Jos YogaSource joutuu perumaan retriitin tai retriitti peruuntuu YogaSourcesta riippumattomista syistä, sinua ei laskuteta retriitistä.

Kuljetus retriittipaikkaan ei kuulu retriitin hintaan, vaan se on hoidettava itse. YogaSource ei järjestä kuljetusta eikä maksa osallistujan matkakustannuksia mahdollisen peruuntumisen yhteydessä. Paikalle pääsee bussilla sekä todennäköisimmin myös kimppakyydillä.

Huom. YogaSource ei vakuuta osallistujia: tarvitset oman vapaa-ajan vakuutuksen, tapaturmavakuutuksen tai vastaavan vakuutuksen.

Otan täyden vastuun omasta kokonaisvaltaisesta terveydestäni koko retriitin ajan.

YogaSource voi erottaa retriitistä osallistujan, joka häiritsee retriitin toteutusta eettisesti tai muilla tavoin.

Olethan tutustunut hyvin ohjelman sisältöön: tarvitset jonkinlaista meditaatiokokemusta sekä tietoisen liikkeen kokemusta. Tämä retriitti ei ole joogaretriitti, missä on paljon asanaharjoituksia vaan perustuu autenttiseen läsnäolon liikkeeseen, meditaatioon ja healing energiaan.

Kohdataan rakkaudessa ja voimistetaan omaa voimaamme yhdessä <3

 

 

– takaisin ylös