YogaSource Kesäretriiti 2020 Labbnäs semesterhem

Meditaatio - YogaSource joogaopettajakoulutus us
yacep8

divider29
TERVETULOA YOGASOURCE MYSTEERI NAINEN KESÄRETRIITIIN!

Uuden retriittien järjestämiseen liittyvän lain mukaisesti tarvitsemme sinulta hyväksynnän seuraaviin ehtoihin, näin kesäretriittimme on lainmukaisesti järjestetty, ja sinulla on lainmukainen turva.

Ilmoittaudut tällä lomakkeella YogaSource retriitin ohjelmaan. Majoittuminen täysihoidolla tapahtuu Labbnäs Semesterhemin ehtojen mukaisesti. Saat tiedot majoitusehdoista suoraan majoittajalta pikimmiten ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä.

Aika: 28. – 31.7.2020
Ohjelman hinta: 434€ (sis.Alv)
Majoituksen hinta: kahden- tai kolmenhengen huoneissa: 265€ (sis.Alv)
Majoituksen hinta yhdenhengen huoneessa: 325€ (sis.Alv)

linebreaker

Myydessämme YogaSource MysteeriNainen kesäretriittiä, ja ohjaamalla asiakkaat Labbnäs Semesterhem majoituspalveluiden käyttäjiksi, toimimme matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (/2017) 4 §:ssä tarkoitetun yhdistetyn matkajärjestelyn syntymistä edesauttavana elinkeinonharjoittajana. YogaSource kesäretriitti MysteeriNainen ei ole mainitun lain tarkoittama matkapaketti. Tästä johtuen kun varaat suosituksestamme Labbnäs Semesterhem majoituspalvelun, sinuun EI sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. YogaSource ei ole näin ollen vastuussa Labbnäs Semesterhem majoituspalvelun asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Emme peri YogaSource kesäretriitistä ennakkomaksuja vaan retriitti laskutetaan retriitin alettua. Majoituspalvelu laskuttaa palvelunsa erikseen. Alla YogaSource kesäretriitin ohjelman peruutusehdot.

YogaSource kesäretriitin ohjelman maksu- ja peruutusehdot:

Retriitin ohjelman hinta on 434€ (350€+Alv24%).
Lasku lähetetään retriitin alkaessa.

Jos peruutus tehdään viimeistään 27.5.2020 palautetaan ohjelman maksu kokonaisuudessaan miinus 80€ käsittely- ja toimistokulut.
Jos peruutus tehdään viimeistään 27.7.2020 pidätämme 50% retriitin ohjelman hinnasta.
28.7.2020 alkaen perimme koko retriitin ohjelman hinnan.

Huomaathan, että kuljetus retriittipaikkaan ei kuulu retriitin hintaan, vaan se on hoidettava itse. YogaSource ei järjestä kuljetusta. Paikalle pääsee bussilla sekä todennäköisimmin myös kimppakyydillä.

Kohdataan uuden äärellä rakkauden kentässä <3

 

linebreaker

LOMAKE

* Yksityisyys ja tietosuojakäytäntö : Kaikki antamasi tieto on luottamuksellista ja sitä käytetään vain ja ainoastaan tarjoamaan meille joogaohjaajakoulutusta varten tarvitsemaamme taustatietoa sinusta. YogaSource ei jaa mitään tietojasi minkään kolmannen osapuolen kanssa. Lähiomaisen tiedot tarvitsemme ainoastaan mahdollisia hätätapauksia varten.

Huom. YogaSource ei vakuuta opiskelijoita tapaturman varalle, tarvitset oman tapaturmavakuutuksen.

Saat lisätietoa lukemalla yksityisyys- ja tietosuojakäytäntömme.
linebreaker

YogaSource Kesäretriitti 2020 - MysteeriNainen - Labbnäs semesterhem
Varmistathan vielä kerran, että käytit / merkkiä ennen ja jälkeen nimesi; ilman niitä lomakkeesi jää allekirjoittamatta eikä sitä hyväksytä. Kiitos paljon.