YogaSource Reiki 2

YogaSource joogaopettajakoulutus headline
linebreaker


REIKI 2 KURSSI – TAMMIKUU 2024

 • Aika: 27. – 28.1.2024 klo 9.30 – n.17.00
  (Usein lopetamme jo vähän aikaisemmin kun päivän asiat ovat tulleet loppuunsa.)
 • Ohjaaja: Marjo Wuorisalo, Reiki Master (v.1998 alkaen)
 • Hinta: 347€ sis.Alv 24% – Etumaksu 100€
 • – kurssin voit maksaa myös erissä. (Hinta ei liity kurssin pituuteen vaan sen energian määrän vahvistumiseen, siksi ykköstä kalliimpi.)

 • Kertaajille: Marjon kakkosen jo käyneenä hinta on puolet koko hinnasta. Muiden opettajien kurssin käyneille hinta on sama kuin kaikille muillekin.
 • Ilmoittautuminen: marjo@yogasource.fi

linebreaker
REIKI KAKKOSESTA:

Kolmannen sinisen otsikon alla on kakkosesta ytimekkäästi; ennen sitä kirjoitan omia pohdintojani sekä laveammin kakkosen asioista.

Voit hypätä suoraan ytimekkääseen osioon, jos haluat sisällön yksinkertaisuudessaan.

1. Pohdintaa oman elämäni Reikistä viime vuosien ajalta:

Viime vuosien aikana olen käyttänyt reikitaitojani enemmän kuin vuosiin, jollei jopa vuosikymmeniin. Miksi on näin?

Reikin taidot ja erityisesti reiki kakkosen menetelmä auttaa vahvistamaan suoraa väylää elämän ytimen ja tämän hetken elämäni välillä silloin kun olen heilahtanut tai reagoin helposti – jokin tunne tai mielen ajatukset pyrkivät toimimaan todellisen älykkyyden sijasta. Viime vuosien aikana (tästä on nyt jo aikaa, mutta mielestäni tästä konkreettisesta reikin toiminnasta omassa elämässäni on hyvä kertoa) tapahtui joitakin sellaisia asioita yhtäkkiä ja yllättäen, että tarvitsin nopean pääsyn ytimeen, kun tilanteen aiheuttama reaktio heitti minut hetkeksi pois suorasta ytimeni voimavirrasta.

Reiki kakkonen avaa nopeasti reitin takaisin, vaikka tunne olisikin voimakas. Tunteista ja ajattelun hämmennyksestä käsin ei kannata koskaan toimia tai kommunikoida. Reiki kolmonen avaa valtavan kaikenkattavan rakkauden energian silloinkin, kun on heilahtanut olotila ja olisi kiva ulkoistaa asioita, mitkä kuitenkin oikeasti ovat omia luomuksiani ulkopuolellani; niitä loistavia elämän koulutushetkiä. Olen käyttänyt myös ykkösen virtaa usein kun käteni koskettavat omaa kehoani – annan reikin virrata. Tänäkin aamuna heräsin suloiseen energiavirtaan, missä oli hyvä aloittaa päivä.

Reiki kakkonen on ollut mukana myös vahvasti läheisten ihmisten eli perheen tilanteiden muutoksessa. Välillä olen toivonut asioiden nopeutuvan, muuttuvan, menevän toisin. Reikin käyttäminen auttaa tilaneita itseään helpottumaan sekä kulkemaan tilanteille parhaimmalla tavalla. Kakkonen ohjaa erityisesti minua olemaan ja toimimaan ns. ison kuvan ja merkityksen tilassa sen sijaan, että tiivistäisin tilanteet omien toiveideni mukaiseksi. Reiki on hyvä näissä tilanteissa, sillä se kulkee samantien läpi eri kerrosten – sen jälkeen oma tietoisuus on taas helpommin läsnä, ydin ohjaamassa.

Olen myös miettinyt paljon omaa työtäni ja sitä mikä on merkityksellistä. Koen yksinkertaisuuden tärkeänä. Reiki on yksinkertaista ja se toimii ilman pitkää koulutusta tai ilman analyyttistä tietoa; se auttaa ihmistä pysymään omassa ydinvoimassa, ja se myös vapauttaa vanhoja asioita ja energioita, keventää elämää. Reiki on myös turvallista, sillä ei voi manipuloida itseä eikä muita. Reikiä voivat käyttää kaikki, oli energiatuntemusta tai ei – mikä sen parempaa aikanamme, missä moni herää nyt tajuamaan itsetuntemuksen tärkeyden. Reiki kakkosen tietotaito auttaa nykyisen maailmamme erittäin nopeassa muutoksessa ja ympäristön erityisen vahvassa vaikutuskentässä (sähkömagneettinen säteily, immuniteetin heikkenemistä tukeva maailmankuvan vahva vahvistus mediassa; negatiivisten ja pelkoa vahvistavien uutisten virta.

Reikin kouluttaminen tuntuu hyvin mielekkäältä erityisesti nyt tässä maailman tilanteessa, kun kaikkein tärkeintä on pysyä rakkauden värähtelyssä, pysyä oman ytimen rytmissä ja viisaudessa. Ukopuolinen maailma luo paineaaltoja; aina kun paineaallot kasvavat ulkopuolella minä vahvistan omia valon, rakkauden, totuuden ja tietoisuuden aaltoja sisälläni. Nyt on valon ja rakkauden aaltojen voimistumisen aikakausi. Tämä vahvistaminen on konkreettista toimintaa ja hereillä oloa hetkessä.

Ilomielin ja rakkauden voimassa ja valossa jaan Reiki kakkosen sisältöä ja energiaa kanssanne lokakuussa.Reikin energia on seurannut maapallon ja ihmisten uusia värähtelyjä, ja siinä on hyvin kaunis, puhdas ja voimallisen hienovarainen värähtely.Värähtelyä ohjaa aina ihmisen oma elämänvoiman viisaus.

2. Mitä reiki kaksi sisältää, mitä se on?

Kaikki on energiaa – Tämä asia selkeytyy näiden kurssipäivien aikana entistä kirkkaammaksi. Tämä reikikurssi opastaa erityisesti ajan ja ajattomuuden; paikan ja paikattomuuden ymmärtämiseen.

Reiki kakkosella energian kulku vahvistuu ykköstä huomattavammasti voimakkaammaksi. Kurssin jälkeen energia jatkaa uudelleen organisoitumista kolmisen kuukautta (ykkösellä aika on kolmisen viikkoa).

Kakkosen asioita voi käyttää konkreettisen tehokkaasti itsetuntemukseen sekä omien asioiden ja muiden ihmisten energiahoitoon tässä hetkessä, menneisyydessä ja tulevaisuudessa. Reiki energian voi kohdistaa johonkin tilanteeseen tai tapahtumaan, ja sitä voi käyttää tilojen sekä tilanteiden puhdistukseen, suojaukseen ja energisointiin.

Yksinkertaisesti sanottuna Reiki kakkonen käsittää mielen ja tunteiden avaimen sekä ajan ja paikan avaimen – pystyt avaamaan sillan tai yhteyden minne vain. Jos teet tämän muille ihmisille, tarvitset luvan ja kurssin oppeihin kuuluu luvan pyynnöstä erilaisia huomioon otettavia asioita.

Kakkosella käytetään symboleita eli avaimia. Symbolit ovat tiettyjä energiavärähtelyjä, mitkä avaavat väylän oman mielen tuolle puolen sekä myös ajan ja paikan tuolle puolen. Nykyisin kvanttitieteet pystyvät tutkimaan näitä asioita ja todistamaan ajan ja paikan suhteellisuuden. Reikin tiedossa tämä on ollut aina. Opit kolme avainta eli symbolia, niiden merkitykset ja kuinka niitä käytetään.

Tällä kurssilla korostuu Rei eli kaikkein pyhimmän ohjaama energia; kaikkein parhaimmaksi tapahtuva energia. Reikiä ei voi käyttää manipulointiin, sillä sen viritys ei anna ihmisen käyttää reikienergiaa jos se ei ole ihmisen kaikkein parhaimmaksi ja kaikkien parhaaksi.

Opit kaukohoidon tekemisen, eli voit kakkosen jälkeen hoitaa elämäsi eri aikakausien tapahtumia. Voit hoitaa myös elämäsi erilaisia asioita sekä muita ihmisiä – jos he sitä haluavat. Kaukohoidolla ei voi manipuloida muita ihmisiä.

Reiki kakkosella voi hoitaa mielen ja tunteen asioita; se auttaa mielen ja ajatuksen selkeyttä ja kirkkautta.

Reiki auttaa näkemään laajemman kuvan; tai suhtautumaan nykyhetkeen sellaisena kuin se on.

Reiki kakkonen auttaa hiljentämään mielen ja tunteiden häiritsevää vaikutusta; tarvittaessa se avaa tunteiden ja ajatusten kehossa olevia jähmettymiä ja muistin hämäriä alueita vapauttamaan vanhaa jo koettua. Jotkin asiat saattavat pyöriä turhaa kehää, eivät osaa poistua. Näin voi olla joskus myös kipuviestien kanssa.

Kysymyksessä voi olla myös jokin tilanne: kakkosella opitaan kohdistamaan energia suoraan tilanteeseen oli se sitten menneisyydessä, tässä hetkessä tai tulevaisuudessa; tilannetta voidaan hoitaa niin, että se on kaikkein parhaimmaksi; niin, että vaikka tilanne itse ei poistu, sen aiheuttama energiaa vievä paine, lukko, pelko tai muu häiritsevä tekijä voidaan saada vapautumaan. Tämä nopeuttaa tai selkeyttää tilanteiden käsittelyä ja antaa myös tarvittavaa energiaa – tai poistaa ylilatautunutta energiaa. Tilanne tapahtuu silloin kaikille siihen liittyville ihmisille ja asioille juuri oikealla tavalla.

3. Reiki kakkosen asioita ytimekkäästi

 • Energiatiedon syventäminen.
 • Aktivointi eli viritykset seuraavaan vaiheeseen, missä reiki energiaa voi käyttää elämän eri asioihin hyvin monipuolisesti ja yksityiskohtaisemmin kuin ykkösellä.
 • Kolmen avaimen eli symbolin opiskelu – niiden energian, tiedon ja käytön ymmärtäminen.
 • Kaukohoitojen opiskelu ja harjoittelu niin, että osaat käyttää kakkosta sujuvasti kurssin jälkeen itsenäisesti.
 • Erilaisten asioiden tutkimista: esimerkiksi kakkosen avulla voit energisoinnin lisäksi puhdistaa huonolta tuntuvia tiloja, asuntoa, työpaikkaa jne.
 • Opit suojaamaan itseäsi tai tiloja tarvittaessa tilanteilta, ihmisiltä, negatiivisilta ajatuksilta jne. Tämä ohjaa sinua elämään reikin virtauksessa niin, että suojasta tulee luonnollinen olotila. Suoja on helppo ja nopea aktivoida silloinkin, kun itse koet olevasi epätasapainossa.
 • Opit puhdistamaan ja energisoimaan aineita kuten juomavesi ja ravinto; hakemukset ja kirjeet, kasvimaa ja mitä ikinä itse keksitkin ja tarvitset.
 • Saat apukeinoja tunneasioiden, elämäntilanteen ja ihmissuhteiden selkeyttämiseen reikin keinon.
 • Mielen ja ajatusten puolella opit selkeyttämään ja vapauttamaan mielen vanhoja rakenteita (menneisyyden asiat vaikuttavat usein vielä tässä hetkessä; reikin avulla voit puhdistaa ja selkeyttää menneisyyden hankalia ja selvittämättömiä asioita).
 • Saat kyvyn energisoida ja helpottaa tulevia tapahtumia: opit ns. kaukohoidon tai toiselta nimeltä etähoidon, jolloin voit hoitaa itseäsi ja muita (luvalla) menneisyyden tapahtumissa tai laittaa energiaa tulevaisuuden jännittäviin tai vaikeisiin tilanteisiin.
 • Kakkosen asioita voit käyttää luovasti esimerkiksi työasioissa, asiakkaiden kanssa sekä mihin vain asiaan mikä kaipaa selkeyttä, energiaa, helppoutta, suojaa tai huomiota.
 • Kakkosen käyttöä lähihoidossa.
 • Keskustelua ja jakamista näistä aiheista. Jokainen ryhmä synnyttää oman ainutlaatuisen kurssin.

REIKI 2 KURSSI

 • Ohjaaja: Marjo Wuorisalo (Usui Reiki Master 1998)
 • Kakkosen hinta: 280€+alv24% = 347€
  (Hinta ei liity kurssin pituuteen vaan sen energian määrän vahvistumiseen, siksi ykköstä kalliimpi.)

 • Kertaajille: Marjon kakkosen jo käyneenä hinta on puolet koko hinnasta. Muiden opettajien kurssin käyneille hinta on sama kuin kaikille muillekin.
 • Paikka: YogaSource studio Lauttasaari, Helsinki – kartta
 • Aika: 27. – 28.1.2023 klo 9.30 – n.17.00 (Joskus sunnuntaina lopetamme jo aikaisemmin.)
 • Ilmoittautuminen ja lisätietoja: marjo@yogasource.fi