YogaSource Ohjaajat

divider18
linebreaker
marjohaaja1MARJO WUORISALO – YogaSource’in perustaja

Rakastan kaikkea, mikä on raikasta ja elävää ja missä rakkaus virtaa. Elämässä voi mahdottomasta tehdä mahdollisen: rajattomuus rajojen sisällä on vapautta. Rajojen tutkiminen on rajatonta seikkailua.

Olen syntynyt ohjaamaan ihmisiä löytämään rakkauden ja elämän vapaan virtauksen omassa elämässään. YogaSource syntyi tekemään juuri tätä; Se syntyi ohjaamaan ihmisiä elämään tuoretta ja rohkeasti omannäköistä elämäänsä kaikilla elämän alueilla.Se syntyi myös luomaan muita ihmisiä tekemään tätä samaa työtä joogan keinoja apuna käyttäen. lue lisää Marjolta…

 

linebreaker

michaelohaajaMICHAEL CRAMM – Dipl. Naturopaatti / Meditaatio-opettaja

Olen Marjon aviomies (nyt 25 vuotta – yippii!).Olen ammatiltani naturopaatti, ruokavalioasiantuntija, meditaatio opettaja sekä RYT 500 Jooaohjaaja.

Olen työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta luontaisterveyden alalla sekä Suomessa että Australiassa. Erikoistumisalueeni ovat ruokavalio- ja yrttiterapia, kinesiologia, Hyperton-x Urheilukinesiologan menetelmä sekä hermo-organisaatio menetelmä. Harrastan Hap Ki Do budolajia, Tai Chi’ta ja Chi Kungia sekä Baguaa.

Opettajakoulutuksessa ohjaan anatomiaa & fysiologiaa, Hyperton-x proprioseptiota, ruokavaliota, joogan filosofiaa ja meditaatiota.

 

 

linebreaker