YogaSource Ohjaajat

divider18
linebreaker
marjohaaja1MARJO WUORISALO – YogaSource’in perustaja

Rakastan kaikkea, mikä on raikasta ja elävää ja missä rakkaus virtaa. Elämässä voi mahdottomasta tehdä mahdollisen: rajattomuus rajojen sisällä on vapautta. Rajojen tutkiminen on rajatonta seikkailua.

Olen syntynyt ohjaamaan ihmisiä löytämään rakkauden ja elämän vapaan virtauksen omassa elämässään. YogaSource syntyi tekemään juuri tätä; Se syntyi ohjaamaan ihmisiä elämään tuoretta ja rohkeasti omannäköistä elämäänsä kaikilla elämän alueilla.Se syntyi myös luomaan muita ihmisiä tekemään tätä samaa työtä joogan keinoja apuna käyttäen. lue lisää Marjolta…

 

linebreaker

michaelohaajaMICHAEL CRAMM – Dipl. Naturopaatti / Meditaatio-opettaja

Olen Marjon aviomies (nyt 21 vuotta – yippii!).Olen ammatiltani naturopaatti, ruokavalioasiantuntija, meditaatio opettaja sekä RYT 500 Jooaohjaaja.

Olen työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta luontaisterveyden alalla sekä Suomessa että Australiassa. Erikoistumisalueeni ovat ruokavalio- ja yrttiterapia, kinesiologia, Hyperton-x Urheilukinesiologan menetelmä sekä hermo-organisaatio menetelmä. Harrastan Hap Ki Do budolajia, Tai Chi’ta ja Chi Kungia sekä Baguaa.

Opettajakoulutuksessa ohjaan anatomiaa & fysiologiaa, Hyperton-x proprioseptiota, ruokavaliota, joogan filosofiaa ja meditaatiota.

 

linebreaker
kavitaKAVITA GUPTA – Ayurveda-lääkäri

Helsingissä

Kavita Gupta on intialainen ja suorittanut lääketieteen tutkinnon Ayurvedasta (puhuu suomea ja englantia). Kavita on valmistunut Jamnagarin Yliopistosta (opinnot vv. 1994-2001) ja erikoistunut hammaskirurgiaan. Kavita on työskennellyt RSS:n Ayurveda-sairaalassa 2000-2001, ja pitänyt omaa klinikkaa Intiassa 09/2001- 02/2004 ja 2006, minkä jälkeen hän on muuttanut Suomeen.

 

linebreaker

samiSAMI MÄLKIÄ – Pranayama & astanga yoga

Joogamatkani alkoi hathan, taichin ja tiibetiläisten riittien kanssa, ja vuonna 1999 ensimmäinen astangaharjoitus loksautti hengityksen ja hikisen kehon uuteen uskoon. On ollut upeaa olla löytöretkellä kehon ja mielen parissa, ja syventää hengityksen vaikutusta elämääni.

Astangaopettajani Lino Mielen ohjauksessa olen avustanut hänen retriiteillään Suomessa ja Intiassa, ja kiitollisena olen saanut harjoitella astangamestari Pattabhi Joisin kanssa Mysoressa ja Helsingissä. Astanga on vienyt minua maailmalle ja olen saanut hienoa ohjaajakokemusta Pariisissa, Chicagossa, Yokohamassa, Oslossa ja Manilassa.

Vahvan astangakauden seurauksena kiinnostuin enemmän pranayama-hengitysharjoituksista ja opiskelin pranayama-mestari Sri O.P.Tiwarin ohjauksessa Kaivalyadhama-instituutissa Lonavlassa, Intiassa 2009 ja 2013 saaden opetusluvan. Nykyisin avustan myös Tiwarin pojan Sudhir Tiwarin kursseilla järjestäen hänen kurssejaan Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä.

Pranayaman avulla olen syventänyt ymmärrystäni hengityksen ja mielen kiinteästä yhteydestä. Jos haluamme muuttaa ajatus- ja tunnekaavojamme, niin säännöllisen pranayaman avulla voimme rakentaa uusia yhteyksiä mieleemme. On ollut hyvin kiinnostavaa ymmärtää hengitysharjoitusten terapeuttisia vaikutuksia hermostoon, aivojen toimintaan ja terveyteen yleensä. Tietoinen hengitys onkin siten yksi helpoimpia tapoja pitää itsemme terveenä ja lisätä itsetuntemusta.

 

linebreaker