YogaSource – mitä toiset sanovat

divider18
linebreaker

LIISA TURUNEN – joogaopettaja, kokki

Kiitos Marjo ja Michael ihanasta matkasta joogan lähteille.

Toivoin paljon, mutta sain niin paljon enemmän.Kouluun tullessani minulla oli todella vahva intentio tulla paikalle. Juuri nyt . Onneksi kuuntelin intentiotani. Alusta alkaen solahdimme rakkaudellisiin värähtelyihin ja värähtelyt kestivät koko koulutuksen ajan ja jatkuvat vieläkin.

Opettelimme empodied-joogaa alkeista alkaen. Opin läsnäolon tärkeyden , nyt-hetken huomioimisen ja havainnoinnin siitä, kuka minä oikeasti olen . Ja se vei minut matkalle syvälle omaan sisinmpään. Opin hengitysharjoitusten, meditaation ja joogan tärkeyden omassa elämässäni. Opin miten olla hyvä joogaopettaja.

Marjon intensiivinen, upeasti toteutettu, yksityiskohtaisen tarkka opetus oli juuri sitä, mitä kaipasin. Mitenkään unohtamatta Michaelin innostavia luentoja ja opettavaisia meditaatioita.

Koko koulutus oli hienosti suunniteltu ja toteutettu. Vaikka aika oli haastava, otettiin kaikki oppilaat aina hyvin huomioon, etänä tai paikalla ollen.
Kiitos Marjo! kiitos Michael!

Kiitos teidän, tiedän, että maailma on mahdollisuuksia täynnä.

Toivon teille paljon rakkautta , onnea ja iloa elämään. KIITOS KIITOS KIITOS

Liisa – YogaSource RYT500 2020-2022 Helsinki

linebreaker

PAUL BOTHAM – Managing Director yrityksessä Preloc Log Houses, joogaohjaaja

As you all must be aware by now, my use of SOME is almost zero…… However, I felt I have to share the following in order to encourage anyone even slightly interested in whatever area to ”go for it”. It is worth it!

I’ve spent the last 2 years on an exciting, enlightening, invigorating, extremely interesting, inspirational, heart warming, transformational and sometimes ”mind blowing” journey.
In October 2020, I enrolled in a 2 year Yoga Teacher Training course run by two of the most amazing people I have ever met and most probably on this planet – Marjo Wuorisalo and Michael Cramm. It turned out to be one of the best decisions of my life. Last Sunday, I graduated 🤩🥳🎉.

I can’t thank enough Marjo and Michael for their teachings over the last 2 years and also I thank every teacher I’ve met prior to this course, who have helped directly or indirectly in guiding me to where I am now.

Paul – YogaSource RYT500 2020-2022 Helsinki

linebreaker

MONA ESKOLA – Lehtori, väitöskirjatutkija, joogaohjaaja

Lähdin YogaSourcen RYT500 ohjaajakoulutukseen syventääkseni joogaharjoitustani. Kahden vuoden koulutuksen aikana saimme valtavasti tietoa, joka tuli osaksi meitä kokemuksellisuuden kautta. Marjon laaja kokemus, tieto ja vankka ohjaus sekä Michaelin lämminhenkinen viisaus vahvistivat oman ytimeni kutsua, elämistä sieltä käsin itselleni luontaisella tavalla. Todellinen uuden ajan koulutus, joka avasi paljon enemmän kuin pelkkää joogaharjoitusta. Nyt saan elää ja jakaa tätä uutta energiaa, joka on valtava voimavara tässä muuttuvassa maailmassa. Olen syvästi kiitollinen, että sain kulkea Marjon ja Michaelin sekä ryhmämme kanssa kaksivuotisen RYT500-joogaohjaakouluksen läpi.

Mona – YogaSource RYT500 2020-2022 Helsinki

linebreaker

LEENA HEIKKILÄ – joogaopettaja

Marjo Wuorisalon ja Michael Crammin upea kurssikokonaisuus antoi itselleni juuri sitä, mitä olin lähtenyt hakemaan. Olen todella onnellinen ja kiitollinen valmistuttuani juuri tältä joogaopettajakurssilta. Opetus oli syvälle joogan perusteisiin menvä ja embodied -jooga tuli mielestäni hyvin sisäistettyä: kokonaisvaltaista omien tuntemusten tutkimusmatkailua kehossa ja mielessä.

Marjon vuosien kokemus antoi itselle varman olon siitä mistä opetuksessa on kyse. Lämpö ja rakkaudellinen ilmapiiri siivitti opintoja alusta loppuun.

Michaelin meditaatio harjoitukset olivat vaikuttavia ja jopa elämyksellisiä. Myös kaikki jaettu tieto ihmiskehon anatomiasta ja mielestä oli erittäin mielenkiintoista. Joogan historia ja filosofia jäivät myös mieleen vaikuttavana sekä tarinallisesti, että myös peilaten omaan elämään ja sen jatkuvaan muutokseen.

Monet kiitokset molemmille tästä kurssista.

Lämpimin terveisin
Leena – YogaSource RYT500 2020-2022 Helsinki

linebreaker

ANNA VIHONEN – laulaja, muusikko ja joogaopettaja

Kahden vuoden joogaopettajakoulutus oli ihanaa luovaa tutkimusmatkaa joogan ytimeen, oman itsen ytimeen, elämän ytimeen.

Marjo ja Michael ovat täynnä lämpöä, rakkautta ja läsnäoloa. Heidän opetuksestaan välittyy ammattitaito, sisäinen viisaus ja aito välittäminen. Tässä koulutuksessa ja tämän ryhmän kanssa koin aina olevani läsnä tässä hetkessä, turvassa ja riittävä juuri sellaisena kun kussakin hetkessä olen.

Jooga elää jatkuvassa muutoksessa, kuten kaikki elämässä. Viimeisen kahden vuoden aikana oma joogaharjoitukseni on herännyt eloon ja löytänyt monia muotoja. Liikkeeseen on löytynyt uudenlaista vapautta ja inspiraatiota, elämänlaatuni on parantunut lisääntyneen läsnäolon ja meditaation myötä. Embodied jooga on myös syventänyt itsetuntemustani, ohjannut kuuntelemaan sisintä ja oman kehon viisautta, lisännyt itseluottamusta ja auttanut tunnistamaan omaa voimaa. Minulle joogamatka on tuonut myös syvyyttä ja uusia tasoja äänenkäyttöön, niin laulajana kuin lauluvalmentajanakin.

Näin koulutuksen päättyessä tunnen vahvasti että olen ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun elämä johdatti minut tälle kurssille ja juuri tässä ajassa. Sydän täynnä kiitollisuutta, kohti uutta aikaa ja uusia seikkailuja. <3 - YogaSource RYT500 2020-2022 Helsinki

linebreaker

 

VUOKKO NURVO – Virrat – vyöhyketerapeutti, luontaishoitaja

Olen syvästi kiitollinen näistä 2,5v, jotka olen saanut kulkea Marjon ja Michaelin rakkaudellisessa ja turvallisessa ohjauksessa. Kiitos kaikesta siitä kokemuksesta ja viisaudesta mitä jaatte maailmaan.

Tämä on ollut matka luontoon ja elämään minussa. Yhteyden luomista syvemmille olemisen tasoille itsessäni kulkemalla mielestä kehoon, antautuen suuremman tietoisuuden ohjaukseen. Läsnäoloa, rakkautta ja oman luomisen tapahtuman kokemista – Vuokko Nurvo

linebreaker

 

TANJA VARALAHTI – Karkkila – elämäntapamuutoksen koulutettu kokemusasiantuntija, monialayrittäjä – woimavara

Elämääni on varjostanut vuosia krooninen hermojuuriahtaumasta aiheutuva kipu. Sain diagnoosin parikymppisenä ja vuosien mittaan tanssia rakastava aktiiviliikkujanainen muuttui työtä suorittavaksi robotiksi. Kipu alkoi viedä minuuttani kauemmas, uuvuin ja sivutin terveyteni. Etsin vuosia helpotusta erilaisista hoidoista ja turhauduin kun mikään ei auttanut. Viimein ymmärsin pysähtyä ja päätin aloittaa elämäntapamuutoksen. Selkärankaan tehtiin suuri leikkausoperaatio ja aloitin kuntoutustoimet (rankaa leikattu 4krt ja alraajoja 2krt). Ymmärsin, että minun oli itse ryhdyttävä aktiiviseksi ja etsiä keinoja auttaa terveyttäni, eikä ulkoistaa sitä. Muutostarve synnytti tahtotilan jonka intentio oli auttaa toimintakykyäni paremmaksi. Aloin luomaan uutta vahojen tottumusten tilalle – laihdutin kipusyömisestä tulleet 50 kiloa, meditoin ja etsin sisintäni uudestaan. Löysin sisäisen woimavarani, terveysliikunta Asahin sekä Joogan ja huomasin niiden myönteiset vaikutukset terveyteeni. Onnekseni löysin Yoga Sourcen joogaohjaajakoulutuksen joka antoi minulle teoriapohjaa siitä mitä muutosprosessani olin kokenut. Sain koulutuksesta arvokasta uutta tietoa siitä miten kykenen hyödyntämään kehon biomekaniikkaa, sisäistä voimaa, solutietoisuutta ja mielen älykkyyttä kaikessa mitä teen. Ihminen on kokonaisuus ja ”somaattiset lamput” syttyivät kahden vuoden aikana monesti. Tutkailin, aaltoilin, hengittelin, mehustelin, ohjasin kehon sisäistä ja ulkoista voimavirtaa – aistin kehomielen kautta uutta. Opin ilman pänttäämistä tai ulkoa opettelua joka oli ex-suorittajalle balsamia hermostoon. On hämmentävää kokea kuinka solutietoisuuden ja liikkeen kautta voi luoda ”asanan” jos sen tarkoitus on syntyä. Olen palannut alkulähteelleni, liikun -ja tanssin älykkäästi itseäni kuunnellen, sekä toteutan elämänjoogaa kehomieltäni kunnioittaen. Liike on lääke ja ehtymätön woimavara terveyteen sekä hyvinvointiin. Olen iloinen saadessani jakaa kokemusasiantuntijuuttani elämän joogasta ja ohjata embodiment ajatuksella joogaa myös muille. En voi olla muuta kuin olla kiitollinen Yoga Sourcen älykkäästä joogaopettajakoulutuksen pedagogiikasta – kiitos Marjolle ja Michaelille, olette osa pelastajistani ja jatkumoani <3 linebreaker

SAIJA LENTONEN – Helsinki – Näyttelijä, joogaopettaja ja Tantric Life Coach

”Yoga Sourcen opettaja-koulutus oli itselleni intuitiivisesti löydettynä aivan oikea, ellei ainoa mahdollinen 🙂 Valmiiden sapluunojen sijasta sain Marjon ja MIchaelin läsnäolevassa ohjauksessa esimerkin itseni ja elämän kuuntelusta, sille antautumisesta ja avautumisesta. Yoga Sourcen koulutus avasi ovet kulkea kohti oma-äänistä, autenttista opettajuutta. Ikuisesti kiitollisena.” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2017-2019

linebreaker
INKERI KALLIO – – Helsinki – Luova suunnittelija ja vapauden valokuvaaja

”Linjaudun maan voimassa.
Karsin ja kukoistan.
Luon vapaudessa, yksinkertaisuudessa, rakkaudessa
kaiken sen mitä olen ja elän.

Tämä luomisvoimainen mysteerinainen kiittää syvästi kauniista yhteisestä matkasta ja tuesta Marjoa, Michaelia sekä koko meidän ryhmää.” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

linebreaker
SINI LAHDENPERÄ – Vantaa – Yrittäjä

””Marjon ja Michaelin joogaohjaajakoulutus tarjosi minulle mielettömän matkan omaan itseeni, kehoni tuntemuksiin ja elämän maagisuuteen. Koulutuksen aikana loin yhteyden omaan kehooni, ensimmäistä kertaa elämässäni. Opin kuinka ammentaa tietoa, ymmärrystä ja hyväksyntää itsestäni ja ympärilläni olevista ihmisistä, kehoni kautta. Vieläkin ihmettelen mitä kahden vuoden aikana oikeastaan tapahtui, niin ihmeellisiä oivalluksia sain kokea.

Koulutuksen aikana asanaharjoitus muutti minulle täysin muotonsa ja sai uuden merkityksen; nyt se on minulle keino laskeutua kaiken ylimääräisen ulkopuolelle ja nautiskella harjoituksen tuomasta rauhasta. Meditaatio, kehollinen harjoitus ja puhdistava hengittely ovat löytäneet kaikki yhteen, samaan hetkeen. Koulutus antoi minulle enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella. Matka on nyt alkanut. ”” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker

NORA BÄCKMAN – Espoo – Yrittäjä ja joogaohjaaja

”Yogasourcen RYT500 -koulutus on niin paljon enemmän kuin joogaopettajakoulutus. Kaksivuotinen koulutus mahdollistaa opittujen asioiden oivaltamisen ja kehollistamisen syvästi. Alkavan koulutuksen esittelyillassa Marjon tavatessani tiesin heti, että tämä on minulle oikea paikka. Täällä olen saanut opiskella fyysisen asanan lisäksi elämän suurta mysteeriä, elää sen todeksi ja synnyttää itseni uudelleen. Marjo ja Michael ovat kätilön roolissaan tukeneet tätä syntymän ja kasvun prosessia rakkaudella, lämmöllä, hyväksynnällä ja selkeydellä. Olen enemmän oma itseni kuin ehkä koskaan ennen. Kiitos. ” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker

TIIA HELOMAA – Kirkkonummi – koulutettu hieroja, hyvinvointivalmentaja, joogaohjaaja

”YogaSourcen joogaohjaaja-koulutus oli paljon kuin mitä joogaopettaja-koulutukselta toivoin. Se oli kahden vuoden mittainen matka omaan sisimpään, universumiin ja alkulähteille. YogaSourcen joogaohjaaja-koulutus on laadukas, hyvin suunniteltu kokonaisuus, jossa huomioidaan kuitenkin hyvin matkan aikana vaihtelevat elämäntilanteet ja muutokset. Koulutuksessa käsiteltiin monipuolisesti joogaa niin kehon kuin mielen kannalta: filosofiaa, asanoita, pranayamaa sekä monia muita aihealueita. Koulutus antaa hyvät valmiudet ohjata joogaa monipuolisesti. Tästä on hyvä jatkaa omaa joogamatkaa. – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker

NIINA RÖNTY – Espoo – erityisopettaja

”Olin harrastanut jo vuosia joogaa ja kaipasin harjoitukseeni muutosta ja syvempää merkitystä. Minulla heräsi vahva tarve osallistua joogaopettajakoulutukseen. Yogasourcen esittely kaksivuotisesta koulutuksestaan puhutteli heti minua. Esittelyiltaan osallistuminen vahvisti tunnetta, että olin löytänyt oikean paikan.

Kaksi vuotta yhteistä joogamatkaa Marjon ja Michaelin kanssa ovat olleet elämäni paras sijoitus! Ammattitaito ja rakkaus, joilla Marjo ja Michael ohjaavat opiskelijoita, sekä mahtava ryhmämme, ovat herätelleet sekä asanaharjoitukseni että sisäisen viisauteni. ” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker
MIKA LE GALL – Helsinki – BBA, Knowledge Management, DevOps, taidekasvatus, hieroja

”Yoga Source Finland avustajien tarjoama tuki sisäiselle löytöretkelle edesauttaa joogamyytin paljastumista. Reittioppaiden kanssa taivallettu polku muuttaa elämää. He tarjoavat mielikeholle mahdollisuuden yhteyteen mm. kinesiosensorisen lähestymistavan kautta. Silloin ei tarvitse suorittaa mitään. Silloin ei ole tulosvastuuta. Silloin saa uteliaasti tutkia kaikkea olemisen erilaisia mahdollisuuksia. Kutistamatta äärettömän potentiaalia. Fasilitoinnin tuloksena jokainen löytää omat tekniikkansa (olemiseen), ja omat vastauksensa (olemiseensa). Matkan pituus on sen vahvuus. Siitä on turha lukea. Se on jotain mitä pitää kokea 🙂” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker

SAARA LAASANEN – Tampere – fysioterapeutti

”Joogaohjaajakoulutus on ollut minulle todellinen matka. Alunperin lähdin mukaan uteliaisuudesta ymmärtää joogaa viikkotuntiharrastajaa syvällisemmin. Tämä tavoite on odotetusti täyttynyt, mutta on tapahtunut myös paljon muuta. Työskentelen fysioterapeuttina kipuasiakkaiden kanssa. Source-koulutuksesta olen saanut varmuutta harjoittaa ammattiani tavalla, johon olen intuitiivisesti itse ohjautunut, mutta en ole aina kyennyt sanoittamaan ja selittämään painotuksia ja valintoja itselleni. Oma liikkeeni on muuttunut hienovireisemmäksi, ja tämä muutos näkyy myös asiakkaille tekemässäni liikkeenohjauksessa.

Marjon aamupiirit ovat olleet koulutuksen helmiä. Hänen alustuksessaan isot teemat kuten oma voima, rytmi ja tila ovat tulleet tarkastelluksi ihmisen kokoisella tavalla. Marjon ymmärrys liikkeestä on ilmiömäinen. Hän kykenee hienosti ohjaamaan yhdenaikaisesti yksilöä ja koko ryhmää.

Michaelin luennot ovat pieteetillä ja aidolla kiinnostuksella rakennettuja. Kvanttifyysiset jutut menivät itselläni aluksi ohi oikealta ja vasemmalta. Meditaatiokin vähän tökki. Michael oli kuitenkin sinnikäs: hän lähestyi asiaa aina hieman eri näkökulmasta ja rakensi systemaattista pohjaa oman elämän uudelleen luomiselle. Lopulta itselleni oli kaikkein merkityksellisintä hänen lempeys ja isällinen kärsivällisyys: ’kyllä sinä vielä osaat’.

Mikä on muuttunut sitten syksyn -18 kun kurssimme aloitti opiskelun? Mikään ei ole muuttunut, mutta kaikki muuttunut! Olen päässyt kiinni elämään, jossa on uudenlaista selkeyttä. Päivääni mahtuu toivoa, ihmettä, kepeyttä ja rakkautta yksinkertaisella tavalla. Yoga Source pirskahtelee elämää! – Saara ” – YogaSource RYT 500 Helsinki 2018-2020

 

linebreaker
NAMTIP LÖFQVIST – Helsinki – joogaopettaja

”Yogasourcen RYT500 โรงเรยนครโยคะในฟนแลนด ดฉนดใจมากๆทได คนพบโรงเรยนครโยคะแหงนในประเทศฟนแลนด ตงอยเมองเฮลซงกและใน ความตงใจของดฉนอยากเรยนภาษาฟนนสมากๆเพราะคดวาฉนมครอบครว อยทน จนไดมาเจอโรงเรยนแหงน ดฉนไดพลงบวกและความรกทบรสทธจาก คนรอบขาง ไดเรยนรรากฐานและพนฐานของโยคะทแทจรง ดฉนไดเรยนร การทสมาธและอยกบตวเองและรจกตวเองมากขน เพลดเพลนในการเรยนร ทกๆครงทเรยน รจกการใชรางกายและการควบคมลมหายใจทถกตอง ดฉน สามารถกลาจะนความรทไดจากทนไปประกอบอาชพไดจรงๆ และเปนสงท ดฉนตงใจอยากเรยนรใหมากทสด ดฉนอยากเปนครสอนโยคะทไดผานหลก เกณฑอยางถกตอง สหรบตวดฉนตงแตเรยนมา อนดบแรก ทยากทสด นนก คอ ภาษาฟนนส แตดฉนไดคณคร Marjo กบ คณคร Michael คณครทงสอง ไดผลกดนใหดฉนขามสงทดฉนกลวและไมกลาทไมกลาพด นนกคอการพด

ภาษาฟนนส ครทงสองพยายามถามเรามาตลอดในเวลา 2 ปทเรยนและให พลงบวกกบดฉนเสมอ แตดฉนไมสามาถเขยนบรรยายเปนตวหนงสออธบาย ออกมาไดในน แตทกสงทกอยาง Maija และ Michael ไดใหฉนมาทกๆอยาง มนเปนสงสคญทสดในชวตของฉน ”ครโยคะ” จากวนทเรมเรยนจนมาถง ทกวนนเราไดเรยนรเยอะมาก ตองขอบคณคณครทงสอง Marjo และ Michael ขอบคณจากใจ ขอบคณทกๆอยาง ขอบคณทใหพลงบวกดๆกบฉน และสดทายขอบคณเพอนรวมชนเรยนทกๆคนทมพลกบวกดๆใหฉนเสมอมา ขอบคณจากใจ สดทายนอยากจะบอกวา ”โยคะ คอสวนหนงในชวตฉน”. Namaste

Translation: ”Yogasourcen RTY500 school in Finland. Olen thaimaalainen. Olen iloinen että löysin tämän koulun. Marjon ja Michael opettavat hyvin. Kaksi vuotta opiskelua menee nopeasti. Olen saanut hyvää oppia
koulusta. On ollut vaikea opiskella suomeksi, mutta Marjo ja Michael ovat jaksaneet kertoa kuitenkin selkeästi. Aiemmin ihmisen anatomia ei ollut kovin tuttua, aiheseen perehdytään kiinnostavasti. Meditaatio on tullut joka päiväiseen elämääni”. Namaste

YogaSource RYT 500 Kristiinankaupunki 2018-2020

 

linebreaker
MAARIT OJALA – Vaasa – Kotouttamisen asiantuntija – joogaopettaja

”Enpä olisi etukäteen arvannut, miten paljon tuo koulutus antoi. Koulutuksen kokonaisvaltaisuus kannatteli minua läpi vuoden, se virtasi energiana minussa. Marjon ja Michaelin aitous ja hyväksyvä suhde kaikkeen eläväiseen on harvinaista tässä maailmassa. Sain syvemmän yhteyden itseeni. Olen edelleen kiitollinen siitä, että elämä johdatti minut YogaSourceen.

Kenties palkitsevinta oli oppimisen ja oivaltamisen ilo. Hämmennykseni oli suuri, kun huomasin innostuvani ihmiskehon toiminnasta. Se oli Michaelin luentojen ansiota; aiemmin tylsästä kouluaineesta oli tullut kiehtovaa. Michaelin meditaatio-ohjauksia odotin uteliaana, että mitähän tällä kertaa tapahtuu.

Marjon elämän lähteeltä pulppuava ohjaus ei päästä helpolla, mutta hänen ilonsa, lempeytensä ja sinnikkyytensä kannustivat etsimään yhteyttä omaan elämän lähteeseeni. Lähdin koulutukseen itseni takia, mutta niin vain huomasin nauttivani ohjaamisesta. Arvostan myös Marjon ja Michaelin varauksellista suhtautumista joogaguruihin, sillä emme tarvitse ulkopuolista gurua sellaisen jo eläessä meissä. Intian perinteitäkään he eivät seuraa sokeasti, vaan poimivat perinteistä ne, jotka johdattavat joogan alkulähteelle. Tapa, jolla Marjo yhdistää tieteen viimeisimmät löydöt omaan kokemukselliseen ja sisäsyntyiseen tietämykseensä, hakee edistyksellisyydessään vertaistaan.

Marjon syvällinen kokemus ja valtava tietomäärä sekä Michaelin lämmin tietäjän viisaus on inspiroiva yhdistelmä. Ymmärrykseni joogasta, itsestä, ihmisyydestä ja elämästä kasvoi. Koulutus voimaannutti ja avarsi sisimpäni, ja kun sisin avartuu, avartuu koko maailma”.

YogaSource RYT 200 Kristiinankaupunki 2017-2018

 

linebreaker

MARI LEHTONEN – Lappeenranta

”Yksi elämäni parhaista päätöksistä oli tämä joogamatka, joka ennenkaikkea suuntautui syvälle sisimpääni . Osallistuin YogaSourcen vuoden kestävään joogaopettajakoulutukseen Kristiinankaupungissa 500 km päässä asuinkaupungistani Lappeenrannasta. Näin jälkeenpäin sanoisin, että tämän joogaopettajakoulutuksen kävisin vaikka kuussa :). Tässä koulutuksessa opin ennenkaikkea elämään joogaa, kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoa rakkaudellisesti, antautuen ja luottaen. Tunnen syvää kiitollisuutta Marjolle ja Michaelille lempeän rakkaudellisesta opastuksesta tälle upealle tielle. Diplomi taskussa matka jatkuu joogan ihmeellisessä universumissa ikuisena ihmettelijänä.” – YogaSource RYT 200 Kristiinankaupunki 2017-2018

 

linebreaker
vilmapic-feedbackHANNA ROSVALL – Malmö

””YogaSourcen opettajakoulutus ilmestyi elämääni täydellisellä synkronialla. Jo ensimmäisen koulutusviikonlopun jälkeen tiesin, että olin päässyt mukaan erittäin kauniille ja elämää muuttavalle joogamatkalle. Olen oppinut niin paljon – joogasta, elämästä, universumista, itsestäni. Tärkein opetus taitaa kuitenkin olla se, että nuo edellä mainitut ovat kaikki yhtä. Jooga on elämä ja elämä on jooga. Olen kiitollinen siitä, että Marjo ja Michael tarjoavat joogakoulutuksen, jossa liike ja viisaus saavat syntyvä jokaisen sisältä. Joogan alkulähde on heidän opetuksissaan vahvasti läsnä – kuitenkin ainutlaatuisella YogaSource-tyylillä tulkittuna. Syvällä rakkaudella ja kiitollisuudella jaan tätä elämän joogaa eteenpäin.”” – YogaSource RYT 200 Kristiinankaupunki 2017-2018

 

linebreaker

vilmapic-feedbackRITA HUTTUNEN-TAIPALE – Koskenkorva

”Vuosikin riittää siihen, että alat ymmärtää hieman paremmin itseäsi ja joogaa, Marjon ja Michaelin ihana lempeä opetustapa sopi minulle, meditaatiot ja kehon tuntemuksien tutkiminen ja kuuntelu avasivat omaa ymmärrystä ihmisyydestä ja kaiken ympärillä olevan kokemisesta. Kiitos kun sain olla mukana – Ootta Rakkahia!!!” – YogaSource RYT 200 Kristiinankaupunki 2017-2018

 

linebreaker

minnapic-feedbackMINNA LOPONEN – Tuusula – Gaiavalilla Joogastudio

”YogaSourcen joogaopettakoulutus oli minulle merkittävä jakso elämässäni. Marjon ja Michaelin lempeä ohjaus ja tuki kaksivuotisen yhteisen polkumme aikana antoi minulle valmiudet muuttaa asioita, joihin muutoksen halusin. Nyt minulla on oma joogasali ja olen löytänyt oman läheisen ja positiivisen suhteen joogaani ja kuinka haluan sitä muillekin jakaa. Matka on ollut jännittävä, silmiä avaava ja opettavainen. Kannattaa lähteä elämäsi upeimmalle matkalle – itseesi!” – YogaSource RYT 500 2016-2018

 

linebreaker

vilmapic-feedbackVILMA NUMMELA – Helsinki – Satnam Helsinki

”Joogaopettajakoulutus (ryt 500) YogaSourcella oli aivan huikea kokemus. Maailmassa, jossa kaikki täytyy saada nopeasti ja heti, on kahden vuoden mittainen kiireetön koulutus aivan omaa luokkaansa. Luksusta. Opetuksen taso ja syvä somaattinen kokemuksesta ja elämästä kumpuava viisaus, jota Marjo ja Michael viljelevät läsnäolollaan ohjaa jokaisen Oman Joogansa lähteille. Näin jälkikäteen olen todella kiitollinen kohtaamisesta, lempeydestä, luottamuksesta ja hyväksyvästä tunnelmasta, joka valtasi joka solun aina kun saliin astui. YogaSourcella jokainen voi kellutella menemään elämän virrassa, tärkeimpien asioiden äärelle, muodosta ja kuvasta vapaana, pyrkimisen ja puskemisen tuolle puolen. Rakkaudessa. Omassa totuudessa. Kiitos. Ihana viedä sitä tilaa eteenpäin omille oppilaille ja omiin kohtamiisiin ja säteillä ihan kaikkialle.” – YogaSource 2016-2018

 

linebreaker

tainapic-feedbackTAINA ÅKERLUND-PESONEN – Porvoo – Äitiysfysioterapeutti

”Tämä kaksi vuotinen taival Marjon ja Michaelin opastuksella on ollut huikea. Olette loistavia opettajia ja ihimisinä mitä ihanampia ja rakastavia. Olen tutkinut itseäni ihmisenä, kasvanut ja saanut varmuutta omaan toimintaani. Jooga on elänyt mukanani pitkään arjessa ja matka syvenee entisestään. Opetuksenne on antanut minulle uusia näkökulmia työhöni. Marjo, sinä rohkaisit minua aloittamaan oman MAMMAJOOGA koulutuksen joogaopettajille joka antaa valmiudet ohjata odottavia ja synnyttäneitä äitejä turvallisesti. Meidän oman ryhmämme mukana oli helppoa jakaa ajatuksia. Kaikki antoivat tilaa olla juuri sellainen kuin on. Tällaista ryhmähenkeä en ole aiemmin kokenutkaikki sujui niin mutkattomasti. Kiitos Marjo ja Michael että sain olla teidän siipienne suojassaMatkamme jatkuu vielä.”- YogaSource 2016-2018

 

linebreaker

heidipic-feedbackHEIDI TIAINEN – Helsinki – Tanssija, tanssinopettaja

”YogaSourcen kaksivuotinen joogaopettajakoulutus on täynnä läsnäoloa, rakkautta ja valoa, oppimista sekä oivalluksia turvallisessa ympäristössä inspiroivien ihmisten keskellä. Minulle se oli matka, jolla sain syventää tietoa itsestäni, kehostani sekä sen yhdistämisestä joogan perinteisiin – jooga on elämääni sekä matolla että maton ulkopuolella. Olen kiitollinen Marjolle sekä Michaelille heidän välittämistä opeista, ajatuksista ja rakkaudellisesta tuesta, koska sen kautta olen saanut kasvaa ohjaajana sekä ihmisenä ja löytää oman voimani sekä elämän lähteeni. Nyt vien joogaa eteenpäin oman kokemukseni kautta, siitä mitä olen tässä hetkessä.” – YogaSource 2016-2018

 

linebreaker
petrapic-feedbackPETRA GUSTAFSSON-STAACK – Ojakkala – Henkilöstönkehityspäällikkö

”2 vuoden joogaohjaajakoulutus on kokonaisvaltainen matka joogan maailmaan lempeällä ja perusteellisella otteella, jossa korostuu korkea ammattitaito ja laatu. Opettajat Marjo ja Michel itse elävät joogaa ja se välittyy ihanasti opiskelijoille, kun on sydän täysillä mukana toiminnassa.” – YogaSource 2016-2018

 

 

linebreaker
mecki-feedback4MARIKA RUOKOLAHTI – Teatteritaiteen ohjaaja

”Yogasource har gett mig verktyg och självförtroende att hitta min egen väg som yogi och yogalärare. Marjos och Michaels kärleksfulla sätt att lära och lyssna uppmuntrar en till att experimentera och leka! Dessutom uppmuntrar dom till att hitta egna svar, lita på den egna intuitionen och ifrågasätta sådant som inte resonerar med en personligen! Under dessa två år har vår grupp blivit som en familj som nu har möjlighet att utvecklas och växa på sina egna ställen men ändå har en trygg och god grund och ett nätverk att falla tillbaka på! Jag rekommenderar utbildningen för alla oxå dom som endast är intresserade av att fördjupa sin egen övning!” – YogaSource 2016-2018

Kiitos kiitos kiitos! Ja nähdään toivottavasti kohta 😁! – Rakkaudella, Mecki

linebreaker
pasipic-feedbackPASI KUUSELA – Eura – Hieroja EAT 1; Joogaopettaja 1; Thai- joogahieronnan opettaja

”Yogasourcen monipuolisen ja laadukkaan 2 vuotisen koulutuksen aikana ehdit rauhassa perehtymään ja pääsemään mukaan joogan kiehtovaan maailmaan. Koulutus tarjoaa mm. lempeytä, naurua, rakkautta, avoinmuutta, läsnäoloa ja antaa hienot työkalut matkalle oman itseesi juuri sellaisena kuin olet. Voin lämpimästi suositella koulutusta kaikille.” – YogaSource 2015-2017

 

linebreaker
saalapic-feedbackSALLA KAITOKARI – Helsinki – Joogaohjaaja, ryhmä- ja yksityistunnit.
Elämänpuujoogaa

” Yogasourcen ohjaajakoulutus on tarjonnut juuri niitä asioita joita mielestäni ohjaajaksi kasvamiseen tarvitaan; ammattitaitoista opetusta, jokaisen ohjaajan näkeminen omana itsenään sekä rakastavan ja hyväksyvän ilmapiirin, jossa olen voinut tutkia elämää ja joogaa monesta eri näkökulmasta. Mitään asioita ei anneta valmiina ”oikeana” tietona, vaan olen saanut kokeilla asioita omassa kokemuksessani ja löytää minulle sopivan tavan elää ja ohjata joogaa. Michaelin ja Marjon ammattitaito ja tapa välittää asioita opiskelijoille on loputtoman inspiraation lähde. Koulutus on sopivan tasapainoinen yhdistelmä käytännön harjoittelua ja teoriaa. Se energia jonka saan jokaiselta koulutusviikonlopulta mukaani on mahtava ja on kuljettanut minua oman elämäni muutosprosessissa eteenpäin. Yogasource ei ole vain paikka jossa kouluttautua, vaan perhe joka antaa kaikille jäsenilleen mahdollisuuden elää ja oppia ohjaamaan joogaa kokonaisvaltaisesti omalla tyylilläsi.”
– YogaSource 2015-2017

 

linebreaker
helenapic-feedback
HELENA MANTERE – Härmä – fysioterapeutti (elv), osteopaatti, lymfaterapeutti, työfysioterapeutti

”Fysioterapeuttina ja osteopaattina toimiessani ihmiskeho on ollut ikuinen inspiraation lähteeni.Halusin vielä löytää työkalupakkiini keinon,jolla voisin tarjota asiakkailleni rentouttavan ja tehokkaan,mutta lepmpeän itsehoitomenetelmän ja näin löysin tieni Yogasourcen joogaopettajakoulutukseen idylliseen Kristiinankaupunkiin. Marjon ja Michaelin opetus on ammattitaitoista ja kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä kuuntelevaa ja arvostavaa. Koulutus on nivonut yhteen hienolla tavalla aikaisemmin opittua ja auttanut löytämään uusia polkuja ja lähestymistapoja omaan työhön ja koko elämään. 🙂 – YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker

emiliapic-feedbackEMILIA RAUNIO – Helsinki – näyttelijä ja joogaopettaja

”Yogasource ohjaajakoulutus oli kokonaisvaltainen tutkimusmatka ihmiseen ja elämään. Kahden vuoden aikana ryhmästä tuli tiivis ja rakas matkakumppani. Yksi mieleenpainuvimmista asioista oli liikkeen ja hengityksen kehitys solutasolta tähän hetkeen saakka. Miltä tuntuukaan löytää taas omat jalkapohjat, hengittää ja liikkua virtaavasti ja seurata omaa intuitiota! Asanoiden opiskelun pohjalla oli turvallisesti tekeminen ja kävimme linjaukset perusteellisesti myös oman harjoituksen kanssa läpi. Lämpö, ammattitaito, rehellisyys, turvallisuus ja rakkaus. Siinä muutamia sanoja joilla voin Marjon ja Michaelin koulutusta ja olemusta kuvata. <3”
– YogaSource 2013-2015

 

linebreaker
kristinapic-feedbackKRISTINA WAHLBERG – Härkmeri – Fysioterapeutti

”Hei! Minun nimeni on Kristina Wahlberg. Opiskelen joogaopettajaksi YogaSourcen järjestämällä kurssilla Kristiinankaupungissa. Koulutus on ylittänyt odotuksiani, Marjo Wuorisalo ja Michael Cramm ovat molemmat erittäin osaavia ja inspiroivia opettajia. Koulutus on antanut minulle henkilökohtaisesti paljon ja olen kasvanut ihmisenä. Olen ammatiltani fysioterapeutti ja myös siihen työhön olen saanut uusia näkökulmia ja uusia työkaluja. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka ovat joogasta kiinnostuneet!” – YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker

ninapic-feedbackNINA TAPONEN – Tuusula – Pilatesohjaaja, Joogaohjaaja

”Tämä koulutus opetti minua ja antoi minulle enemmän kuin olisin ikinä osannut kuvitellakaan. Opin ymmärtämään itsestäni, elämästä ja joogasta valtavasti 2 vuoden aikana. Löysin oman voimani, opin elämään rakkaudesta käsin ja heräsin eloon 🙂 Marjon kupliva iloinen energia vahvalla kokemuksella ja tiedoilla. Michaelin uskomaton elämänviisaus ja kokemus. Lempeä, hyväksyvä, turvallinen ja rakkaudellinen ilmapiiri. Tämä koulutus muutti elämäni ja olen mielettömän kiitollinen, että olen saanut opiskella juuri näiden ihanien opettajien kanssa. Lämpimät suositteluni ❤️ – YogaSource 2014-2016

 

linebreaker

piapic-feedbackPIA HOXELL – Lappväärtti – Fysioterapeutti ja joogaohjaaja

”Ensimmäinen opiskeluvuoteni joogaohjaajaksi on nyt takana. Olen jokaisessa lähiopiskeluviikonloppuna ollut paikalla ja jokaisesta oppinut aivan valtavasti. Seuraavaa viikonloppua odottaa aina innolla, onneksi ne ovat tiheästi kuukauden välein! Turvallisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä samanhenkisten opiskelijatovereiden kanssa on mukava opiskella. Perehdymme joogan kaikkiin osa-alueisiin ja saamme hyvät työkalut ohjaamiseen. Ennen kaikkea tässä kehittyy ihmisenä!” – YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker

laitinen-feedback3KRISTINA LAITINEN – Jooga opettaja

”Sisäistä ääntäni seuraten, astuin YogaSource Joogaohjaajakoulutukseen syventämään tietämystäni asanoista ja joogan filosofiasta, ja tulin ulos jumalallisena naisena, ystävänä sekä ohjaajana. Koulutus opasti ja saattoi minua ensinnäkin takaisin omaan sisäiseen lähteeseeni lempeillä ja tietoisilla askeleilla. Marjon ja Michaelin oma inspiroiva, rakkauteen perustuva elämäntapa ei jättänyt tekemättä vaikutuksen kaikkiin elämän osa-alueisiini ja juuri tuo onkin joogaa. Asiantuntevien opettajien rakkaudella ja ammattitaidolla tehty työ luovalla, spontaanilla ja rennolla otteella välittyi minuun ja samalla edelleen omiin oppilaisiini ja asiakkaisiini. YogaSource on paikka, jossa henkisyys ja tiede kohtaavat heti alkutaipaleella ja kulkevat käsi kädessä koko koulutuksen ajan toinen toista tukien.” – YogaSource 2012-2014

Sydämellisesti kiittäen – Kristina Laitinen

 

linebreaker

 

paivipic-feedbackPÅIVI TUOMISTO – Vaasa – Lifestyle coach ja personal trainer

”Olin halunnut joogan osaksi elämääni jo monen vuoden ajan, ja kokeilin satunnaisesti erilaisia tunteja löytämättä kuitenkaan sellaista, joka olisi tuntunut minusta hyvältä. Työni vuoksi en pystynyt sitoutumaan säännöllisiin viikkotunteihin, ja samalla koin, etten osaa omin päin aloittaa säännöllistä joogaharjoitusta. Kun sitten näin Marjo Wuorisalon ja Michael Crammin joogakoulutuksen rantautuvan Kristiinankaupunkiin, tiesin sen viitoittavan minulle tien. Olen nyt ohjaajakoulutukseni puolivälissä, ja elän arkeani joogan kautta. Lempeästi etenevä koulutus vaatii ahkeraa harjoittelua ja keskittymistä, ja tunnen olevani oikealla tiellä.”
– YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker

 

sarapic-feedbackSARA WELLING – Helsinki – näyttelijä ja joogaopettaja

”YogaSource – ohjaajakoulutus antoi todella hyvät eväät itsetuntemukseen ja joogan ohjaamiseen. Marjo ja Michael ovat super-ammattilaisia, mutta ennen kaikkea ihania ihmisiä, jotka tekevät työtään rakkaudella. Jooga ja elämä on avautunut minulle koulutuksen myötä aivan uudella tavalla- Jooga elää ja hengittää kaikkialla. Kiitos Marjo ja Michael!” – YogaSource 2013-2015

 

linebreaker

 

annepic-feedbackANNE MELARTI – Pietarsaari – Hyvinvointivalmentaja ja joogaohjaaja

”Marjo ja Michael ohjaavat oppilaitaan lempeästi, kannustaen ja rakkaudellisesti elämän äärelle, itsensä äärelle. Turvallisessa ilmapiirissä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on, juuri sillä hetkellä <3 Heidän ohjauksessaan jooga saa tilaa ja vapautta löytää paikkansa kunkin opiskelijan elämässä kiireettä. Minussa jooga on laittanut liikkeelle jotakin, mitä ei voi enää pysäyttää kukaan eikä mikään. Tämä jokin haluaa murtautua ulos kahleistaan. Vapauden myötä ajatukset hiljenevät ja sisäinen rauha kasvaa." - YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker

 

essipic-feedbackESSI NOUSU – Helsinki – Joogaohjaaja, hengitysohjaaja ja voimavaravalmentaja

“Kaksivuotinen matka joogaohjaajaksi Marjon ja Michaelin opastamana tarjosi syväsukelluksen omaan sisäiseen elämänlähteeseen – tunteiden, kokemusten, hengityksen ja liikkeen syntysijoille. Koulutuksen monipuolinen asiasisältö tuki tätä matkaa, mutta tärkein ja voimakkain anti itselleni oli se elämisen ja ohjaamisen tietotaito, joka välittyi energeettisesti vuorovaikutuksessa Marjon ja Michaelin kanssa. Tästä pariskunnasta huokuu lämmin rakkaus, levollisuus elämän haasteiden äärellä ja väsymätön kiinnostus ja avoimuus ihmistä ja elämää kohtaan. Tämä asenne on tarttuvaa ja äärimmäisen tarpeellista erityisesti joogaohjaajalle.” – YogaSource 2014-2016

 

linebreaker

 

ulfpic-feedbackULF GRINDÄRDS – Vaasa – Tantric Life Coach

”Är det möjligt att utbilda sig till yogainstruktör vid 60-års ålder? Javisst! Hos Marjo och Michael på Yogasource är det fullt möjligt. Det var ett av mina bästa beslut hittills att anta utmaningen att söka till yogainstruktörsutbildningen och sedan bli antagen. Varför? För det första har jag själv genomgått en personlig utveckling och hittat en ny dimension i mitt liv. – Min kropp har med glädje tagit emot yogan. För det andra har jag insett hur viktig yogan kan vara för alla och jag vill mer än gärna dela med mig av Marjo och Michaels ödmjuka yoga till de som önskar.” – YogaSource, Kristiinankaupunki 2015-2017

 

linebreaker