Usein kysyttyä

Meditaatio - YogaSource joogaopettajakoulutus us
yacep8

divider23
linebreaker

Voit kysyä oma kysymyksesi täällä

linebreaker

KUINKA ILMOITTAUDUN KOULUTUKSEEN?

• HELSINKI

linebreaker

PALJONKO KOULUTUS MAKSAA JA VOINKO MAKSAA ERISSÄ?

• HELSINKI 2020 – 2022: RYT 500 (Ryt200+Ryt300=Ryt500)

Koko KAHDEN VUODEN koulutuksen kokonaishinta on:

5150,00 € (sis. 24% ALV) – ( eli 2575,00 € vuodessa, jonka voi maksaa kuukausierissä ).

Lähetämme sinulle laskun etumaksusta (550€ mikä sisältyy koulutusmaksuun) sovituissa erissä. Maksamalla etumaksun eräpäivään mennessä pidät paikkasi koulutuksessa. Etumaksu vähennetään toisen vuoden lopussa.

RYT 500 todistus kuuluu hintaan.

linebreaker

MITÄ TARKOITTAA RYT:

RYT tarkoittaa rekisteröitynyt joogaohjaaja. Tittelin voi saada käytyään jonkin maailman Yoga Alliancen alaisen Ryt joogaohjaajakoulutuksen ja sen jälkeen rekisteröidyttyään itse kyseisen alliancen kanssa. YogaSource on YogaAlliance Us rekisterissä.

linebreaker

RYT 200 DIPLOMI

Tämä on todistus, joka oikeuttaa yksinkertaisten ja aloittelevien joogajien tuntien pitämiseen. Se kertoo, että joogaohjaajalla on perustiedot joogan kaikissa tärkeissä osa-alueissa. RYT diplomin voi myöntää ainostaa RYS eli reksiteröitynyt joogakoulu. RYT 200 ohjaaja tittelin saa rekisteröidyttyään Yoga Alliancen kanssa.


Lisää tästä linkistä: – Yoga alliance

linebreaker

RYT 500 DIPLOMI

Tämä todistus kertoo ohjaajan olevan jatkotasoisen joogan ohjaaja. Sen perusteella ohjaajalla on aika paljon kokemusta ja kokonaisvaltainen käsitys joogasta ja sen ohjaamisesta. Hän kykenee ohjaamaan joogaa hienovaraisesti sekä monimuotoisesti tilanteen mukaan soveltaen. Joogaopettajalla on hyvä kokemus erilaisista pranayamoista ja hänellä on säännöllinen oma meditaatioharjoitus.

linebreaker

VOINKO KÄYDÄ KOULUTUKSESTA VAIN YHDEN VUODEN?


Tällä hetkellä Yogasource tarjoaa 13kk kestävän Ryt200 joogaopettajakoulutuksen Kristiinankaupungissa. Ryt500 koulutus on kaikille kaksivuotinen eikä sitä voi jakaa kahteen osaan.

linebreaker

VOINKO SUORITTAA PELKÄSTÄÄN RYT 200 DIPLOMIN?


Ryt200 diplomin voi suorittaa vain Ryt200 koulutuksessamme. Ryt500 koulutus sisältää molemmat eikä sitä voi jakaa. On mahdollista, että YogaAlliance muuttaa tämän jossakin vaiheessa, mutta tällä hetekellä he eivät anna siihen lupaa. Jos et halua koulutuksesta Ryt kansainvälistä diplomia, voit saada YogaSource 250 joogaopettajan diplomin ja silloin sinulla on vähemmän diplomitehtäviää ja ohjausharjoituksia.
linebreaker

SISÄLTYYKÖ KOULUTUKSEEN PALJON KOTITEHTÄVIÄ JA OHJAUSHARJOITUKSIA?

Tämä on hyvin yksilöllinen kokemus. Jokaisen viikonlopun asiat tulevat kotitehtäväksi seuraavaa kertaa varten, jotta ne jäsentyvät. Lisäksi on ohjelmien suunnittelua ja harjoituspäiväkirjan pitoa. Kotitehtävät nivoutuvat suoraan opintoihin ja siten mielestämme niitä on juuri sopivasti.


Ohjaajaopiskelijat aloittavat ohjaamisen harjoittelemisen heti toisen viikonlopun jälkeen keskenään pienryhmissä. ”Virallisia ohjausharjoituksia” on 20 RYT 200 ja 30 RYT 500 diplomin suorittavilla. Nämä ohjaukset voi tehdä ystäville, perheelle, kollegoille jne. Koulutukseen kuuluu myös yksityisoppilaan ohjaamista. Kotitehtävien ja ohjausharjoitusten määrä riippuu myös siitä millä intentiolla opiskelija on koulutuksessa, eli haluaako opiskelija suorittaa Ryt diplomin vai ei.

linebreaker

VOIKO KOULUTUKSEEN OASLLISTUA JOS ON PÄIVÄTYÖSSÄ JA/TAI PERHEELLINEN?


Kyllä voi. Koulutuspäivät ovat lähes aina lauantai ja sunnuntai klo 9.00 – 17.00. Toisena vuonna on kerran kolme päivää pe-su. Lisäksi muutaman kerran on myös perjantai-ilta. Näitä läsnäoloja ei lasketa viralliseen kokonaistuntimäärään elil 80% läsnäolopakkoon. Koulutuksen aikataulu on saatavilla hyvissä ajoin. Luonnollisesti kotiopiskelu ja oma harjoitus vievät aikaa lähijaksojen ulkopuolella. Lähijaksot ovat intensiivisiä ja niiden sisäistämiseen tarvitaan reilusti omaa aikaa ja kiinnostusta tutkia asioita yksin ja opiskelijakollegoiden kanssa yhdessä, jos se on mahdollista eli paikkakunnallasi on muitakin opiskelijoita.

linebreaker

SISÄLTYYKÖ MAJOITTUMINEN JA LOUNAS KOULUTUKSEEN?

Ei sisälly. Jokainen hoitaa majoittumisensa sekä ruokailun itse. Salilla on jääkaappi ja lähistöllä lounaspaikkoja. Kristiinankaupungissa on muutamalle opiskelijalle mahdollisuus majoittua joogatalolla kulukorvausta vastaan.

 

linebreaker

LISÄÄ KYSYMYKSIÄ?

Ole hyvä ja ota yhteyttä 🙂

* Annan suostumukseni siihen, että Stillpointmeditation säilyttää nimeni ja sähköpostiosoitteeni ja käyttää sitä sähköpostin lähettämiseen minulle